LEEFKEUKENS

De keuken is het kloppend hart van het huis. Creativiteit, functionaliteit en esthetiek zijn de pijlers die wij hanteren in al onze projecten. Op basis van ontwerpen van uw architect of ons ontwerpteam, steken we de handen uit de mouwen om de passende look & feel te creëren voor de inrichting van uw leefkeuken.

BADKAMERS

Het begin en het einde van de dag… in een mooie,aangename en praktisch ingerichte ruimte. Badkamermeubels op maat geven u de mogelijkheid om de ruimte optimaal te benutten en genoeg bergruimte te voorzien.

Ook voor uw badkamerrenovatie is BIWOOD uw aanspreekpunt van begin tot einde.

MAATKASTEN

Maatkasten zijn onmisbaar geworden in ieder hedendaags interieur. Slaapkamerkasten, bergingkasten, dressing, vestiairekasten, tv-meubel, haardmeubel,… Samen met u maken we een ontwerp en zoeken we een creatieve oplossing voor elke ruimte.

TOTAALINTERIEUR

Onze passie gaat verder dan het bouwen van interieurs. Wij willen onze klanten een totaalpakket aanbieden om de juiste sfeer te creeëren. Exclusieve op maat ontworpen interieurs vragen nu eenmaal bijpassende accessoires, bedlinnen, gordijnen, verlichting,…

Biwood transformeert uw interieur en zorgt voor een woning op maat. Een one-stop-shop, één partner die uw project van A tot Z behartigt en realiseert.