ONZE VISIE

Biwood creëert harmonie tussen uw persoonlijkheid, de inrichting van uw interieur en de bouwstijl van uw gebouw. Met onze knowhow, passie voor het vak en jarenlange ervaring garanderen we vakkundig advies voor de realisatie van uw project. Met oog voor detail en gebruik makend van kwalitatief hoogstaande materialen werken onze stielmannen met behulp van state-of-art-machines aan uw project. Naast duurzaamheid en een perfecte afwerking van topkwaliteit bieden wij een klantgerichte service dankzij onze fundamentele waarden : betrokkenheid en helde communicatie.

280

TOTAAL PROJECTEN

463

INTERIEUR

176

LEEFKEUKENS

68

MEUBELEN

ONZE AANPAK

Om van uw project, droom of idee een succes te maken, werken we in verschillende stappen. Op die manier werken we gestroomlijnd en wordt alles goed voorbereid. Een degelijke voorbereiding is de sleutel tot een vlotte uitvoering en succesvolle oplevering.

  1. Samen concretiseren we uw wensen en noden. (Met of zonder architect)
  2. We meten alles op en maken een ruimtelijke studie.
  3. We ontwikkelen een conceptstudie en de bouwtekeningen. (Door uw of onze interieurarchitecten en vormgevers)
  4. Onze vakmensen analyseren de maakbaarheid.
  5. We berekenen de kost van het project en doen u een prijsvoorstel.
  6. We plannen het project in.
  7. We open de materialen aan.
  8. We produceren de onderdelen en monteren.
  9. We zorgen voor de plaatsing.
  10. We zorgen voor de nazorg.
ONZE MENSEN

Het welzijn van onze medewerkers staat centraal. Zij zijn onze beste ambassadeurs. Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten (u dus). Dat is een van de leidende principes in de bedrijfsvoering van Biwood.

Onze vakmensen geven vorm aan uw ontwerp in onze eigen meubelmakerij. Elk detail krijgt de nodige aandacht, elk stuk wordt minutieus afgewerkt. Deze vakmensen zijn overigens ook verantwoordelijk voor de plaatsing en de oplevering van uw project.