ARCHITECTEN

Architecten verkiezen Biwood als ideale partner om hun visie om te bouwen in realiteit. Biwood heeft alle troeven in huis om elk project van A tot Z in goede banen te leiden, rekening houdend met de specifieke wensen en verwachtingen van de architect en zijn klanten.

Biwood neemt een adviserende functie tijdens de samenwerking met architecte. Biwood denkt mee met het ontwerp en visie, en berekent de maakbaarheid van het project. Wij gaan ook op zoek naar het geschikte beslag en systemen voor het project in kwestie. Hieruit volgt het opstellen van een offerte en de opvolging hiervan.

Eens het akkoord gegeven is, gaan de vakmensen van Biwood ter plaatse om alles op te meten. Op basis hiervan en op basis van de plannen van de architect maken wij een productietekening. Deze wordt tevens gecontroleerd door de architect voor goedkeuring.

De productie kan nu worden gestart. de uitvoeringstermijn wordt afgesproken volgens de planning van de architect. de evolutie van de productie kan opgevolgd worden in ons eigen atelier. Doorheen nhet proces zijn wij flexibel voor eventuele kleine aanpassingen.